Головна » Запрошуються глядачі на змагання «Відпочивай активно»

Запрошуються глядачі на змагання «Відпочивай активно»

Автор admin

Миколаївський клуб мандрівників був заснований в 1958 році, вся робота Клубу мандрівників базується на волонтерських засадах. Клуб об’єднує всіх любителів спортивного туризму та активного відпочинку. Клуб мандрівників має великий потенціал, як творчим, так і виконавчим, має значний багаторічний досвід, частково, необхідне спорядження і обладнання для організації походів, наметових таборів, змагань і зборів.

В «Юженергобуд» звернувся Філін Віталій Михайлович, організатор активного відпочинку з м.Миколаєва, з проханням допомогти з харчуванням і генератором.

Заходи «Відпочивай активно» проводиться щорічно до Дня туризму в районі скельного масиву на березі річки Південний Буг м. Южноукраїнськ Миколаївська обл. (Зупинка «Профілакторій АЕС»). Змагання проходять в Національному природному парку «Бузький Гард» – одному з наймальовничіших місць не тільки Миколаївської області, а й України. Для створення тут унікального ландшафту природа невтомно працювала мільйони років. Крім природного, «Бузький Гард» має і важливе історичне значення. Зокрема, на території існувала країна Гардарія. Також тут до сих пір знаходять предмети побуту скіфів. В даний момент – ця територія є найкращим полігоном для скелелазіння і активного відпочинку в Україні.

В рамках заходу проходять 46-і змагання зі спортивного туризму «Пам’яті товариша» – 2020.

Перший день – 25 вересня

– Заїзд гостей змагання і учасників – Вечір знайомств і заявок на участь – При узгодженні можлива екскурсія на комплекс ЮАЕС.

Другий день – 26 вересня

– Відкриття заходу та змагань з гірського спортивного туризму (за участю команд інших держав) згідно з регламентом. – Концерт-конкурс бардівської пісні

Третій день – 27 вересня

-Продовження програми змагань – Конкурс проектів – маршрутів по вашому району, майстер-класи – Смуга перешкод. – Урочисте закриття змагань. Нагородження переможців (закінчення планується о 15:00).

Доповнення: Запрошуються всі охочі побачити захоплююче видовище змагань, мальовничі пейзажі. Для проживання в польових умовах можливо орендувати приналежності і замовити харчування. Ночівля в польових умовах. Приготування їжі на вогнищі (дрова відсутні). Конкурс фотографії свого регіону і можливих бізнес-планів по використанню можливостей регіону.

З усіх питань звертайтеся:

Туристична фірма «Хан-Тенгрі»

тел. (068) 5898068 (Viber) Філін Віталій Михайлович

Ще новини

Залишити коментар