Головна » Злочини скоєні у Южноукраїнській громаді у період з 3 по 9 січня

Злочини скоєні у Южноукраїнській громаді у період з 3 по 9 січня

Автор Anna
ЮжБудNews. Новини Южноукраїнськ.
У період з 3 по 9 січня відбулася низка адміністративних та кримінальних правопорушень, скоєних на території Южноукраїнської МТГ. Про це повідомляє Южноукраїнське відділення поліції №3.

Що ж сталося у нашому місті за цей період читайте у матеріалі.

Адміністративні правопорушення:

З січня. Мешканець Южноукраїнська в районі будинку № 18 по проспекту Незалежності, у стані алкогольного сп’яніння виражався нецензурно, лаявся, погрожував фізичною розправою та висловлювався за росію, маючи при собі ніж.

Поліція, яка прибула за вказаною адресою, склала на порушника протокол за ст. 173 КУпАП та проведено профілактичну бесіду щодо недопущення надалі будь-яких порушень громадського порядку.


4 січня. Чоловік за адресою Енергобудівників, 2, в стані алкогольного сп’яніння голосно кричав, чим порушив спокій громадян та вимоги статті 24 Закону України “Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення”.

Щодо порушника було винесено постанову про адміністративне порушення за ч. 1 ст. 182 КУпАП.


5 січня. Чотири автомобілі перед магазином «Сільпо» порушили правила дорожнього руху (стоянка з порушенням), а також відбувалася торгівля у невстановленому місці без документів. Поліції, що прибув до магазину, виявила автомобіль Ford, який здійснив стоянку ближче 10 метрів від прилеглої території (на в’їзді в «Сільпо»).

Щодо водія Ford складено постанову про адміністративне правопорушення за ст. 122 ч. 1 КУпАП. Факту торгівлі у невстановленому місці без документів виявлено не було.


5 січня. Мешканка Южноукраїнська звернулася до поліції з проханням вжити заходів та притягти до відповідальності наочно знайомого їй громадянина 1992 р.н., який близько 15:30 біля будинку № 12 по бульвару Шевченка в стані алкогольного сп’яніння погрожував їй фізичною розправою та висловлювався в її бік нецензурною лайкою.

Наряд поліції в результаті перевірки склав на порушника протокол про адміністративне правопорушення за ст. 173 КУпАП.


5 січня. В магазині «Аврора» невідомий чоловік скоїв крадіжку з полиці магазину туалетну воду “Blue Alpha” вартістю 119 гривень та дві шоколадки “Міленіум” вартістю 84 гривні. 

Зібрані відповідні матеріали, відносно крадія складений адміністративний протокол за ст. 51 КУпАП.


6 січня. Мешканка будинку № 26 по вулиці Європейській поскаржилася на сусідів у яких о 01.03 гучно грала музика, чим заважає відпочивати.

Щодо порушника, який разом із друзями голосно слухав музику та голосно розмовляв, було складено постанову про адміністративне правопорушення за ст. 182 ч.1 КУпАП.


7 січня. Сталася дорожньо-транспортна пригода близько 18:39 на трасі в районі села Панкратове між автомобілями Ford та Audi.

Поліція встановила, що водій автомобіля Audi, рухаючись у напрямку с. Панкратове з боку автодороги, не врахував дорожньої обстановки (темно, сніг), об’їзжаючи яму на дорозі, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем Ford-Escape, якій рухався по своїй полосі у зустрічному напрямку. В результаті автомобіль Ford-Escape виїхав в кювет та перекинувся.

Під час ДТП обидва автомобіля отримали механічні пошкодження, водії медичної допомоги не потребують. Щодо водія автомобіля Audi складено адміністративний протокол за ст.124 КУпАП.


Кримінальні правопорушення:

4 січня. Жінка звернулася до районного управління поліції та повідомила, що 1 листопада 2022 року невідома особа шахрайським шляхом під приводом розблокування її картки ПриватБанку заволоділа її грошима в сумі 76398 грн.


5 січня о 16:20 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що в одній з квартир будинку № 12 по бульвару Шевченка відбувається конфлікт з онукою, яка виганяє заявника 1950 року народження з квартири.

О 17:12 надійшла заява від цієї онуки 1998 року народження, непрацюючої мешканки міста, про те, що 5 січня та протягом тривалого часу її дідусь погрожує фізичною розправою, виражається на її адресу нецензурною лайкою.

Нарядом поліції щодо чоловіка складено протокол за ч. 1 ст. 173-2 КУпАП та винесено терміновий заборонний припис терміном на 10 діб, згідно якого чоловік зобов’язаний залишити місце проживання (перебування), йому заборонено вхід та перебування в місці проживання (перебування) та заборонено в будь-який спосіб контактувати з заявницею.


9 січня. До поліції надійшла заява від пенсіонерки 1952 р.н. про те, що з її картки банку Аваль було знято гроші в сумі 3373 грн, як це відбулось заявниця не знає, побачила списання.

Підозрює, що шахрайським шляхом банк або сайт, з якого вона поповнює рахунок, заволоділи її грошима.

Пізніше встановлено, що 6 січня о 01:00 невстановлена особа заволоділа грошовими коштами заявниці, які були списані з її банківської карти “Райффайзен банк Аваль” на сайт “PayPal”, на якому заявниця за тиждень до цього поповнювала мобільний рахунок та вказувала дані банківської карти.


9 січня. Від місцевого підприємця надійшла заява до поліції про те, що 9 січня близько 16:40 невідома особа, шахрайським шляхом, під приводом купівлі в неї товару на інтернет платформі OLX заволоділа її грошовими коштами в сумі 50000 грн, які були зняті з її картки Приват Банку одразу після переходу за посиланням на виплату коштів та введенням даних своєї картки.


Читайте актуальні події, цікаві факти, свіжі новини міста Южноукраїнська та України на нашому сайті ЮжБуд_News
Запрошуємо вас доєднатися до зручного месенджера та слідкувати за сторінками:

Читайте також:

    Ще новини

    Залишити коментар