Головна » Завершальний матч Першої ліги Чемпіонату Миколаївської області: команда «Южноукраїнськ» та «Мостове»

Завершальний матч Першої ліги Чемпіонату Миколаївської області: команда «Южноукраїнськ» та «Мостове»

Автор admin
ЮжБудNews. Новини Южноукраїнськ. Новости Южноукраинск. ЮжБудНьюз. ЮжБудНьюс. Южноукраинск

У суботу, 3 липня, відбувся завершальний матч у Першій лізі Чемпіонату Миколаївської області між командами «Мостове» та «Южноукраїнськ».

ЮжБудNews. Новини Южноукраїнськ. Новости Южноукраинск. ЮжБудНьюз. ЮжБудНьюс. Южноукраинск
Гра закінчилась з рівним рахунком: «Мостове» (Доманівський р-н) – «Южноукраїнськ» 2:2 (1:1).

Незалежно від результату матчу «Южноукраїнськ» вже мав бронзові нагороди чемпіонату. Для «Мостового» також ця зустріч ніякої ролі не грала. Однак обидві команди в остаточній грі чемпіонату мали бажання продемонструвати гарний результат, тому виклалися на повну.

Як передає Асоціація футболу Миколаївської області, у першій половині зустрічі «Южноукраїнськ» мав більше небезпечних моментів, однак результатом відзначились господарі. На 35 хвилині у ворота суперника поцілив Лавриненко. Проте ще до перерви гості знайшли можливість зрівняти рахунок – це Кухаренко забив «гол у роздягальну».

ЮжБудNews. Новини Южноукраїнськ. Новости Южноукраинск. ЮжБудНьюз. ЮжБудНьюс. Южноукраинск

В першій десятихвилинці другого тайму Кухаренко знову відмічається у воротах «Мостового», виводячи свою команду вперед. Однак після цього «Южноукраїнськ» розслабився, чим і скористалися гравці «Мостового». Господарі перехопили ініціативу та на 69 хвилині рахунок матчу знову був нічийним. У воротах южноукраїнської команди відмітився Хоришин. В останні хвилини матчу гості намагалися повернути собі перевагу, створили кілька небезпечних моментів, однак захисники «Мостового» доклали всіх зусиль, аби утримати нічийний результат. Матч закінчився з результатом 2:2.  

ЮжБудNews. Новини Южноукраїнськ. Новости Южноукраинск. ЮжБудНьюз. ЮжБудНьюс. Южноукраинск

Тренер ФК «Южноукраїнськ» Володимир Ясуник прокоментував гру:

«Ми налаштовувалися на гру, хоча і знали, що наші суперники грають з лідерами й сподівалися, що все складеться на нашу користь. Матч був призначений на саме пекло, 14:00, і це вплинуло на гру. Хоча в перші 20 хвилин матчу у нас було п’ять моментів, які ми не реалізували. А суперник нам забив. До перерви ми зрівняли, і в другому таймі забили ще. А потім зупинилися. Віддали ініціативу «Мостовому». Доречи, у них зібралася непогана команда з молодих гравців. І в одній з атак наші захисники пропустили нападника і вони забили у пусті ворота. Ми трохи засмутилися, хотілося нам перемогти останній матч. Але третє місце для першого року існування команди – це хороший результат, тим паче більша частина наших хлопців на такому рівні ніколи не грала. Молоді хлопці, тому і не було у нас стабільності, що не дало нам змоги поборотися за друге місце. Але результатом ми задоволені, нам є куди рости. Зараз ми будемо підсилюватися та рухатись далі. Через рік-два це буде гарна команда, головне, щоб була фінансова підтримка».

Арбітри: Ю. Бойко (Южноукраїнськ), О. Грущенко (с. Яструбинове), Р. Кирилов (Южноукраїнськ). 
Спостерігач арбітражу: М. Петрановський (Вознесенськ).
Голи: Лавриненко (35), Хоришин (69) – Кухаренко (44, 55).
Попередження: І. Онищак (89) – Варяниця (67), Доценко (69).

Нагадаємо: Головну спонсорську підтримку для команди надає трудовий колектив ПрАТ «Юженергобуд». Крім цього, підтримує спортсменів профспілковий комітет ВП ЮУАЕС в особі С.М. Сніткову.

Вітаємо команду “Южноукраїнськ” та бажаємо яскравої гри у майбутніх змаганнях Чемпіонату!

Ще новини

Залишити коментар