Головна » Засуджено на 8 років ув’язнення хлопця з Южноукраїнська, через якого троє осіб померли від отруєння сурогатним алкоголем

Засуджено на 8 років ув’язнення хлопця з Южноукраїнська, через якого троє осіб померли від отруєння сурогатним алкоголем

Автор admin
ЮжБудNews. Новини Южноукраїнськ.

Мешканця Южноукраїнська засуджено до 8 років 2 місяців позбавлення волі за незаконний продаж сурогатного алкоголю, що спричинило смерть трьох людей.

Про це повідомляє Вознесенська окружна прокуратура Миколаївської області.

Встановлено, що наприкінці 2021 року зловмисник, не являючись суб’єктом підприємницької діяльності та не маючи дозволу (ліцензії) для оптового продажу або роздрібної торгівлі алкогольною продукцією, через мережу «Інтернет» у невстановленого виробника придбав спиртовий концентрат (метанольний розчин). У період дії заборони на продаж алкогольних напоїв через воєнний стан, зазначену продукцію він реалізував мешканцям міста Южноукраїнська.

В результаті злочинних дій зловмисника, 8 осіб отримали отруєння метанолом, з яких троє, в тому числі дві 18-річні дівчини, померли наступного дня після вживання «фальсифікату».

Обвинувачений перебуватиме під вартою до вступу вироку у законну силу.

Засуджено за ч. 3 статті 204 КК України — збут незаконно виготовлених підакцизних товарів, що становить загрозу для життя і здоров’я людей та призвело до отруєння і смерті. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі.

Читайте актуальні події, цікаві факти, свіжі новини міста Южноукраїнська та України на нашому сайті ЮжБуд_News
Запрошуємо вас доєднатися до зручного месенджера та слідкувати за сторінками:

Читайте також:

    Ще новини

    Залишити коментар