Головна » Южноукраїнських волонтерів нагородили за підтримку та допомогу

Южноукраїнських волонтерів нагородили за підтримку та допомогу

Автор admin
ЮжБудNews. Новини Южноукраїнськ.
Минулого тижня в кафе “Молодіжне” ПК “Енергетик” найбільш активних волонтерів міста зібрали для того, щоб подякувати їм за невтомну працю та вагомий внесок у наближення до перемоги України. Про це повідомили на офіційному сайті міста.

Понад тридцять волонтерів нашої громади отримали подяки від попереднього воєнного коменданта Южноукраїнської МТГ Миколи Павлішена, та подяки від воєнного коменданта Олега Худолія та міського голови Валерія Онуфрієнка.

Також за активну волонтерську діяльність, громадянську позицію, патріотизм та допомогу нашим захисникам вручили медалі “З Україною в серці”, та за безкорисливе служіння Батьківщині “За гідність та патріотизм”.

ЮжБудNews. Новини Южноукраїнськ.
Фото: з Viber
Медалі “З Україною в серці”, та “За гідність та патріотизм”

Дійсно, южноукраїнські волонтери стали справжніми ангелами-охоронцями для багатьох громадян, що потребують допомоги, для захисників України, і для тимчасово переміщених осіб, що втратили свій дім.

Пишаємося нашими волонтерами, нехай ваша доброта повернеться до вас сторицею. Ви – сила, яка допомагає пройти нашій країні найскладніші випробування, і з такими людьми ми обов’язково переможемо! Слава Україні!


Читайте актуальні події, цікаві факти, свіжі новини міста Южноукраїнська та України на нашому сайті ЮжБуд_News
Запрошуємо вас доєднатися до зручного месенджера та слідкувати за сторінками:

Читайте також:

    Ще новини

    Залишити коментар