Головна » Южноукраїнський ліцей №5 до кінця дії воєнного стану навчатиметься онлайн

Южноукраїнський ліцей №5 до кінця дії воєнного стану навчатиметься онлайн

Автор Anna
ЮжБудNews. Новини Южноукраїнськ.
Южноукраїнські учні 1-4, 9 та 11-х класів вийшли на очну форму навчання у другому семестрі. Відновлення навчання у очному режимі стало необхідним у зв’язку із завершенням випускних класів цього року навчання. Процес відновили лише у тих закладах, де облаштовано укриття на випадок повітряної тривоги.

Про це повідомили на сайті управління освіти Южноукраїнська 

Станом на початок лютого 2023 року з урахуванням безпекових умов, максимальної наповнюваності приміщень тимчасового укриття в Южноукраїнську організовано очне навчання для учнів 1-4, 9 та11-х класів у ліцеях № 1 імені Захисників Вітчизни, № 2, № 3, № 4.

Ліцей №5 здійснює навчання для всіх класів у дистанційному форматі. З метою організації освітнього процесу в очному форматі для здобувачів освіти ліцею № 5 у січні було направлено два клопотання до Вознесенської районної військової адміністрації, але отримано відмову.

Причина відмови – відсутність у ліцеї тимчасово укриття, адже найближче розміщення бомбосховища знаходиться на відстані понад 100 метрів від освітньої установи. Йдеться про укриття ліцею №1 імені Захисників Вітчизни, де мають перебувати учні ліцею №5 під час повітряної тривоги.

Міська влада повідомила, що враховуючи вищезазначені обставини, освітній процес у Южноукраїнському ліцеї №5 до кінця дії воєнного стану здійснюватиметься виключно у дистанційному форматі.

Відтак, школи під час воєнного стану зобов’язані мати укриття, підвальні приміщення або ж бомбосховища. Якщо ж їх немає, то навчання можливе лише в дистанційній формі.


Читайте актуальні події, цікаві факти, свіжі новини міста Южноукраїнська та України на нашому сайті ЮжБуд_News
Запрошуємо вас доєднатися до зручного месенджера та слідкувати за сторінками:

Читайте також:

    Ще новини

    Залишити коментар