Головна » Южноукраїнські борці тренуються у складі збірних команд України U-15 та U-17

Южноукраїнські борці тренуються у складі збірних команд України U-15 та U-17

Автор Anna
ЮжБудNews. Новини Южноукраїнськ.

Южноукраїнські вихованці секції греко-римської боротьби СК «Олімп» з 12 по 24 грудня тренуються у складі збірної команди України U-17 у м. Києві.

Шульга Микита, Богдан Євген, Переута Єгор, Величко Владислав, Моргун Назар тренуються на олімпійській базі разом з 35 найкращими борцями кадетської збірної команди. До того ж їхній тренер Карай Бутхуз Емірович нещодавно увійшов до складу збірної команди України U-17.

Южноукраїнські борці тренуються у складі збірних команд України U-15 та U-17

Один зі спортсменів – Середін Денис – у складі збірної команди України U-15 знаходиться на двотижневому навчально-тренувальному зборі у м. Вільнюс (Литва). На початку збору збірна команда України U-15 разом зі спортсменами Норвегії, Німеччини, Польщі, Сербії, Ізраїлю, Естонії, Латвії та Литви взяля участь у міжнародному турнірі в м. Паневежис (Литва). Результатом виступу спортсмена стало 5 місце у ваговій категорії до 48 кг та так необхідний спортивний досвід боротьби з борцями інших країн.

Навчально-тренувальні збори збірних команд України з греко-римської боротьби U-15 та U-17  продовжуються, тому ми бажаємо южноукраїнським спортсменам якісної підготовки до нових стартів на європейських аренах у 2023 році, та виступів наших юних борців на змаганнях у м. Тернополі.


Читайте актуальні події, цікаві факти, свіжі новини міста Южноукраїнська та України на нашому сайті ЮжБуд_News
Запрошуємо вас доєднатися до зручного месенджера та слідкувати за сторінками:

Читайте також:

    Ще новини

    Залишити коментар