Головна » Южно-Українська АЕС очима блогера Михайло Закусилова

Южно-Українська АЕС очима блогера Михайло Закусилова

Автор admin
ЮжБудNews. Новини Южноукраїнськ.

Михайло Закусилов вже кілька років на байдарці сплавляється по річках. Він живе в Україні, працює будівельником, але можна сміливо стверджувати, що його друга професія – подорожі.

ЮжБудNews. Новини Южноукраїнськ.

Блогер – мандрівник Михайло Закусилов подорожує Південним Бугом: знайомиться з людьми, знімає краєвиди, цікавиться історією нашої землі. Тож не випускаючи можливості Южно-Український енергокомплекс запросили його на знайомство з підприємством. 6 серпня він зупинився на березі Олександрівського водосховища біля Ташлицької ГАЕС. Але через погану погоду мандрівнику довелося скоротити заздалегідь обумовлений план знайомства з підприємством, сподіваємося, що навіть за короткий час, відведений на зустріч, він зміг оцінити масштаб та важливість енергетичного комплексу на Південному Бузі.

Про це повідомили на офіційному сайті «Южно-Украинская АЭС».

Описує свій шлях блогер на сторінці в Facebook, а також фільмує і ділиться на своєму однойменному каналі в YouTube – Михаил Закусилов.

За словами Михайла, він має намір у майбутньому ще раз завітати сюди, щоб уже детальніше розповісти про об’єкти енергокомплексу своїм підписникам.

Ще новини

Залишити коментар