Головна » Вручення матеріалів школам

Вручення матеріалів школам

Автор admin

Як відомо, бюджетні заклади, а особливо школи, фінансуються з бюджету міста, а це значить, що для самих їх гострих потреб виділяється мінімальна кількість фінансів. Тому проблема підготовки до нового навчального року завжди для керівників шкіл особливо актуальна. ПрАТ «Юженергобуд» вирішила допомогти рідному місту гідно підготувати до навчального процесу шкільні заклади Южноукраїнська.

Для того, щоб допомога стала максимально ефективною, представниками компанії було вирішено заздалегідь дізнатися, що саме потрібно конкретній школі. У формуванні списків необхідних матеріалів брали безпосередню участь керівники шкіл, а також представники батьківських комітетів.

Минуло зовсім небагато часу, і вже перші партії вантажів були поставлені в першу, третю і четверту Південноукраїнську школу. Перш за все, компанія закупила більше тонни будівельних сумішей, близько 500 літрів фарби, а також сучасне підлогове покриття у вигляді лінолеуму.

Всі відсутні матеріали очікуються до підвозу на наступному тижні. Крім того, щоб приміщення класів були затишними, було вирішено закупити в необхідній кількості шпалери. До переліку входять як звичайні, так і ті, які підходять під фарбування.

Посильну участь в даному заході взяли депутати міської ради Людмила Рибакова і Жанна Кривицька, які були присутні на момент передачі будівельного оснащення представникам навчальних закладів. Також необхідно відзначити і гідну роботу члена батьківського комітету третьої школи Дмитра Мірошника, який допомагав в логістиці доставки вантажів.

Завдяки цим людям, юні жителі Южноукраїнська матимуть можливість 1 вересня прийти в оновлені і світлі класи, щоб осягати науку в теплі і комфорті. Ми дуже сподіваємося на те, що подібні акції не виявляться одиничними в нашому місті, і безліч інших організацій побажають простягнути руку допомоги тим, хто так сьогодні її потребує.

Ще новини

Залишити коментар