Головна » Власниця магазину “Панда” забезпечує військових гуманітарною допомогою

Власниця магазину “Панда” забезпечує військових гуманітарною допомогою

Автор admin
ЮжБудNews. Новини Южноукраїнськ. Новости Южноукраинск. ЮжБудНьюз. ЮжБудНьюс. Южноукраинск

Напружена ситуація в країні не залякала підприємців Южноукраїнська, а ще більше згуртувала. Жителі Южноукраїнська допомагають у міру своїх можливостей, а часто і більше, чим надихають усіх навколо.

Від початку війни, як інші підприємці міста Кушнірова Світлана — власниця магазину “Панда”, що знаходиться в місті Южноукраїнську, долучилася до волонтерської діяльності. Вона допомагає від душі – все для того, щоб допомогти нашим захисникам боронити мир та свободу.

ЮжБудNews. Новини Южноукраїнськ. Новости Южноукраинск. ЮжБудНьюз. ЮжБудНьюс. Южноукраинск
Кушнірова Світлана — власниця магазину “Панда”

“Коли почалася війна, я розумію, що це не лише у нас, у всіх був шок. Я не могла повірити, що у 21 столітті таке можливо. Хоча дехто вже почав виїжджати за тиждень до війни. З першого дня ми із чоловіком пересилали гроші на допомогу – ми розуміємо, що там наші діти, і це наша земля. Тому ми вирішили допомагати, чим можемо”, – розказує власниця магазину.

Пані Світлана дізнається про потребу в допомозі в соціальних месенджерах, від знайомих та волонтерів міста. Нашим захисникам на блокпости та ЗСУ від магазину “Панда” було передано: 45 пар шкіряного взята, шкарпетки, шкіряні ремені, ліки, харчові продукти, засоби особистої гігієни та чоловіча білизна.

Також перед Великоднем передала гуманітарну допомогу волонтерам для Нацгвардії м. Миколаєва.

ЮжБудNews. Новини Южноукраїнськ. Новости Южноукраинск. ЮжБудНьюз. ЮжБудНьюс. Южноукраинск
Разом з іншими підприємцями було організовано збір для закупівлі близько 150 шт. футболок, які потім були передані бійцям.

“Взаємодіємо з волонтерами, і просто небайдужими людьми, які готові допомогти у такий нелегкий час для нашої України. За одно слово “дякую” в мене аж сльози на очах. Хочеться їм дати усе, що в наших силах. Важливо допомогти, бо ми українці, ми дружній народ, ми повинні підтримувати один одного і мирне населення в цей час і наших захисників, які охороняють наш спокій”, – коментує пані Світлана.


В магазині “Панда” також можете придбати військові, медичні та на будь-який смак шкіряне взуття від українських виробників. Адже взуття є однією із найважливіших складових військового екіпірування будь-якого бійця.

Дякуємо за підтримку та чергову допомогу для військових ЗСУ та тероборони. Вдячні також кожному, хто долучився до зборів гуманітарної допомоги. Разом переможемо!

Ще новини

Залишити коментар