Головна » Відбувся матч між командами AgriGrein та «Южноукраїнськ» – фото

Відбувся матч між командами AgriGrein та «Южноукраїнськ» – фото

Автор admin
ЮжБудNews. Новини Южноукраїнськ. Новости Южноукраинск. ЮжБудНьюз. ЮжБудНьюс. Южноукраинск

У неділю, 23 травня 2021 року, на стадіоні «Олімп» в місті Южноукраїнськ відбувся черговий матч Першої ліги Чемпіонату Миколаївської області між командами «Южноукраїнськ» та «AgriGrein». Гра закінчилась з результатом: «AgriGrein» – «Южноукраїнськ» 2:0 (1:0).

«Южноукраїнськ» – AgriGrein 0:2 (0:1)

Арбітри: Ю. Зеленський, О. Мерцалов, А. Щірський.  Спостерігач арбітражу: М. Зубрицький (усі – Миколаїв).

Голи: Маліновський (26), Смаглі (76).

Попередження: Варяниця (57), Бобок (63) – Ковтонюк (29), Сікекінда (37).

Спонсорську підтримку для команди надає трудовий колектив ПрАТ «Юженергобуд». У перерві матчу глядачів, які прийшли на трибуни підтримати свою команду, розважав дитячий колектив спортивного танцю «Калейдоскоп». Виступ відбувся за підтримки дитячого магазину «Тіп-топ». Крім цього, підтримує спортсменів профспілка Южноукраїнської АЕС.

“Хочу подякувати підприємству ПрАТ “Юженергобуд” за постійну підтримку наших спортсменів. Ця підтримка — свідчення Вашого небайдужого ставлення до проблем спорту не тільки в Южноукраїнську, а й в області в цілому. З щирого серця бажаємо трудовому колективу “Юженергобуд” та керівництву здоров’я, невичерпної енергії, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку, звершення всіх починань та подальших перемог”, – подяка від тренера ФК «Южноукраїнськ» Володимира Ясуника.

Олена Володимирівна тренер колективу «Калейдоскоп» поділилась своїми враженнями після виступу.
“Ми вдячні, що нас запросили, адже підтримати своїх спортсменів — це гордість”. Дитячий колектив спортивного танцю «Калейдоскоп» після своїх дивовижних танців отримали подарунки від магазину «Тіп-топ».

Як передає Асоціація футболу Миколаївської області ФК «Южноукраїнськ» на правах господаря поля почав матч першим номером, створив кілька гарних моментів, проте реалізація підвела команду. Згодом AgriGrein гру вирівняв та взяв під свій контроль, і вже на 26 хвилині Антон Маліновський відкрив рахунок у матчі.

У другій половині гри гості продовжували насідати на ворота суперника, і на 76 хвилині Микита Смаглі влучним пострілом подвоїв рахунок. «Южноукраїнськ» намагався змінити хід гри, однак захисники суперника контролювали ситуацію та залишили свої ворота «сухими».

“Хоча настрій був хороший і перші 20 хвилин ми дуже добре провели, створили три моменти, проте не реалізували. Згодом суперник підлаштувався під нашу гру, вирівняв її та забив гол. У другому таймі хотілося налагодити гру, але фізичні кондиції були нижчі, ніж у суперника. Після цього ми ще намагалися щось виправити, але не вийшло. Хочу зазначити, що воротар наш – це чи не єдина людина, яка зіграла добре і в пропущених м’ячах не винен зовсім. Вся боротьба попереду, тож продовжуємо рухатися далі”, — коментує тренер ФК «Южноукраїнськ» Володимир Ясуник.

Але як кажуть: “Без поразок не буває перемог” ми все одно підтримуємо та пишаємося нашими футболістами.

ЮжБудNews. Новини Южноукраїнськ. Новости Южноукраинск. ЮжБудНьюз. ЮжБудНьюс. Южноукраинск

Читайте також:

Ще новини

Залишити коментар