Головна » Відбулось відкриття нового ART-об’єкту біля міської бібліотеки для дітей та дорослих

Відбулось відкриття нового ART-об’єкту біля міської бібліотеки для дітей та дорослих

Автор admin

Концепція створення належить художньому відділу «Дитячої школи мистецтв» та УМСК міста Южноукраїнська. Процесом керувала Ачкасова Ірина Петрівна, завідуюча художнім відділом, викладачі та випускники з ДШМ.
Трудовий колектив ПрАТ “Юженергобуд” активно підтримав ініціативу.
Працівники підприємства повністю підготували стіну до розпису та надали всі потрібні матеріали для створення стінопису.

До відкриття долучились: директор школи мистецтв – Тимофієва Ольга Леонідівна; директор міської бібліотеки – Соломічева Лариса Анатоліївна; генеральний директор ПрАТ “Юженергобуд” Литвиненко Дмитро Анатолійович та безпосередньо митці артоб’єкту.

Сюжет муралу повністю відповідає його назві «Книги відкривають горизонти». Мета муралу – заохотити дітей та дорослих до глибокого світу літератури, що відкриває безмежні можливості в подальшому житті людини.

“Ми раді, що в нашому місті є творчі та ініціативні особистості. Після звернення активної групи від школи мистецтв, ми охоче відгукнулися. Були надані необхідні матеріали, також наші працівники підготували стіну, а митці відтворили ескіз. Втішно, що діти наших працівників є вихованцями школи мистецтв.

Для міста цей стінопис має велике значення. По-перше, це естетично та привабливо, дійсно робить наше місто красивішим. По-друге, цей мурал примушує вихованців та молодь нашого міста задуматися про реалії сьогодення, відірватися від сучасних гаджетів. Проходячи повз такого шедевру діти або дорослі, матимуть змогу замислитись про важливість всебічного розвитку – поглиблення знань шляхом читання літератури.

Ми завжди в міру наших можливостей будемо підтримувати такі ініціативи, тому що творчим людям потрібно допомагати у втіленні їх задумів, особливо, якщо намір – робити кращим місто Южноукраїнськ.” – зазначив Дмитро Литвиненко.

Початок створення mural – фото

Директорка міської бібліотеки Лариса Анатоліївна дуже вдячна за подарунок та зазначила: “Діти, які будуть відвідувати міську бібліотеку, повинні першочергово усвідомлювати, що вони знаходяться поруч із чимось прекрасним – культурою та мистецтвом, і тоді обов’язково з’явиться любов до книги”.

ЮжБудNews. Новини Южноукраїнськ. Новости Южноукраинск. ЮжБудНьюз. ЮжБудНьюс. Южноукраинск
Цим відкриттям можна наголосити містянам, що свідомі зміни може ініціювати кожен. Зробити наше місто цікавим та привабливим.

“Школа мистецтв поставила за мету – втіленням ідеї показати, що можливо здійснити творчий задум, що потрібно бути активними та залучатися до створення прекрасного. Саме проєктна діяльність дає змогу реалізовувати задуми. Головне – заручитися підтримкою, бо без неї не впоратися. І у цьому конкретному випадку нас підтримав трудовий колектив «Юженергобуд», – коментує директор школи мистецтв Тимофієва Ольга Леонідівна.

Сподіваємось, що зображення буде радувати мешканців міста дуже довго.

Дитяча школа мистецтв — одна із п’яти найкращих шкіл Миколаївської області

Южноукраїнська міська бібліотека для дітей запрошує

Ще новини

2 коментарі

Эвелина Камышина 22/06/2021 - 20:02

У нас прекрасный город. Замечательно, что талантливые люди делают наш Южноукраинск ещё краше. Понятно, что красота требует материальных вложений — огромное спасибо спонсорам. Для многих Южноукраинск — родной город, малая Родина. Очень жаль,что кто-то украшает наш город, а у некоторых варваров рученьки созданы только для разрушения: ломать деревья, лавочки, нахамить более слабому. Родина, дорогие наши граждане и горожане, начинается с нашего двора, с города, в котором живём. Давайте дарить добро. Хорошие дела радуют душу, ведь кто-то насадил каштаны по дороге в медсанчасть и продолжает судить вдоль улицы Парковой, у кого-то талант украшать придомовую территорию…Пусть расцветает наш любимый город!

Відповісти
Южбуд_NEWS 23/06/2021 - 08:52

Дякуємо за Вашу думку. Також сподіваємося, що культура нашого міста розквітатиме, а для цього потрібно діяти та створювати! Гідна ідея має бути реалізована.

Відповісти

Залишити коментар