Головна » В Южноукраїнську відбувся цікавий ретро-вечір 70-90-х років

В Южноукраїнську відбувся цікавий ретро-вечір 70-90-х років

Автор admin
ЮжБудNews. Новини Южноукраїнськ.

13 серпня на меморіалі в місті Южноукраїнськ відбувся цікавий ретро-вечір, присвячений ностальгії популярним та легендарним пісням 70-90-х років.

Протягом вечора мешканці міста згадували час змін, першої свободи: вільних 70-х, 80-х та буремних 90-х років, які в ті часи були найпопулярніші в хіт-параді.

Захід було підготовлено міським Управлінням молоді, спорту та культури та проводили його разом з міським історичним музеєм.

Розпочинала творчий захід Анна з піснею Ірини Федишиної “Калина”. Потім проходило багато конкурсів, серед яких: “Крилаті вирази з кінофільмів”, “Вгадай мелодію”, “Згадай та заспівай” та багато іншого, де активно брали участь присутні. Вражав грою на електрогітарі, легендарна особистість, талановитий музикант 80 років “Сміт” Сергій Петропавловський. Та авторка власних пісень Філімонова Світлана.

Тематика і жанри пісень вражали різноманіттям: виконавці співали лірику й високу поезію закордонних та радянських часів.

Також Южноукраїнським міським історичним музеєм була організована ретро виставка 80-90 років. Ці експонати знаходяться на постійному фонді музею. Завдяки громадської організації «Бугогардова Січ Українського козацтва” були передані ще предмети цих років. Здебільшого, колекція містить музичні інструменти 70 років, такі як: світломузика, касетні, бобінні магнітофони, радіола, колекція фотоапаратів, радіо, відеокамера “Японська”, до речі, за допомогою цієї відеокамери знімали всі свята, які проходили в місті Южноукраїнськ.

Міський історичний музей працює з 09:00-17:00 вечора та запрошує усіх охочих до ознайомлення з виставкою. Інформуйте своїх знайомих, організовуйте екскурсії для дітей та молоді.

Ще новини

Залишити коментар