Головна » В Южноукраїнську відбувся благодійний обід “Святого Миколая”

В Южноукраїнську відбувся благодійний обід “Святого Миколая”

Автор Anna
ЮжБудNews. Новини Южноукраїнськ.
Понад 40 южноукраїнців, які опинилися у складних життєвих обставинах, отримали благодійний обід у їдальні храму Всіх святих українського народу УГКЦ міста Южноукраїнська. У рамках акції “Благодійний обід “Святого Миколая”, який проходить за підтримки ПрАТ “Юженергобуд”.
ЮжБудNews. Новини Южноукраїнськ.

В цей день свій гарячий обід отримали близько 40 осіб. Сьогодні на обід було: суп з перловки, пшенична каша з м’ясною підливою та салатом із капусти, хліб і гарячий чай.

Привезли гарячий обід працівники ПрАТ “Юженергобуд” на добровільній основі, а допомогли у роздачі їжі парафіяни храму та сестри Св. Йосифа.

Для багатьох українців зараз непростий час. Особливо важко людям, які з різних причин опинилися у складних життєвих обставинах. Тож, греко-католицька церква (настоятель о.Ігор) відновила благодійну акцію завдяки підтримці благодійного підприємства “Юженергобуд”, які протягом двох років працюють із храмом у тандемі: надають продукти та годують нужденних, сприяють розвитку благодійності та допомагають військовим.

Спробувати гарячий обід люди, котрі з різних причин опинилися у складних життєвих обставинах, можуть у їдальні храму Усіх святих українського народу УГКЦ за адресою вул. Набережна Енергетиків, 22. Страви можна вжити відразу на місці, за необхідності можна забрати додому.

Надайте цю інформацію людям, які зараз в скруті та цього потребують.


Читайте актуальні події, цікаві факти, свіжі новини міста Южноукраїнська та України на нашому сайті ЮжБуд_News
Запрошуємо вас доєднатися до зручного месенджера та слідкувати за сторінками:

Читайте також:

    Ще новини

    Залишити коментар