Головна » Сьогодні на міському пляжі Южноукраїнська дістали з води тіло дівчини

Сьогодні на міському пляжі Южноукраїнська дістали з води тіло дівчини

Автор admin
ЮжБудNews. Новини Южноукраїнськ. Новости Южноукраинск. ЮжБудНьюз. ЮжБудНьюс. Южноукраинск

Сьогодні, 16 липня, на міському пляжі міста Южноукраїнська відпочивальники витягли з води тіло дівчини вже без ознак життя.

Як передає Національна поліція в Миколаївській області, напередодні 16-річна студентка відпочивала там разом із друзями. За словами молодиків, близько 3 години ночі вона пішла купатись та не повернулась. Знайомі намагались знайти дівчину самостійно, проте марно. Вранці про подію сповістили батьків. 

Попереднім оглядом на тілі студентки ознак насильницької смерті виявлено не було. Труп направлений на проведення судово-медичної експертизи для встановлення остаточної причини смерті.

За вказаним фактом, як того вимагає процедура у подібних випадках, слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 115 КК України "Умисне вбивство" та проводять розслідування.

Нагадаємо: Поліція закликає громадян дотримуватись правил безпечної поведінки на воді! У разі виникнення надзвичайної ситуації, не зволікати, а негайно повідомляти екстрені служби.  

Батьки доводьте інформацію, як треба себе поводити під час купання та яких елементарних правил потрібно дотримуватися на водних об’єктах. Головне не запливати на глибину, не пірнати з висоти, не підтоплювати один одного, не перегріватися на сонці. А дорослим порадили не відпускати дітей одних на такий відпочинок.

Ще новини

Залишити коментар