Головна » Слова подяки гендиректору ВП ПАЕС Ігорю Половичу за сприяння у відкритті басейну

Слова подяки гендиректору ВП ПАЕС Ігорю Половичу за сприяння у відкритті басейну

Автор Anna
ЮжБудNews. Новини Южноукраїнськ.

Висловлюємо слова вдячності керівництву ВП ПАЕС в особі І. Полович, за те що попри війну в нашій країні, Ви знайшли можливість відновити роботу басейну СК «Олімп».

Ми, батьки спортсменів, а саме плавців СК «Олімп» та самі спортсмени щиро вдячні Вам за відкриття басейну СК «Олімп», та покращення психологічного, емоційного стану дітей. Дякуємо, що наші діти продовжили реалізувати себе в спорті та мають можливості на майбутнє.

Наші діти з нетерпінням очікували відновлення роботи басейну. Під час першого тренування година для них промайнула непомітно і не хотілось закінчувати тренування. Відкриттям басейну Ви надали можливість відновити фізичну форму дітей-спортсменів, та надалі продовжувати досягати кращих результатів і гідно представляти наше місто. Спортсмени з задоволенням готові до нових спортивних звершень, бути переможцями на багатьох змаганнях України, тим самим представляти наше місто та ВП ПАЕС.

Ми, батьки дітей спортсменів та самі спортсмени вдячні Вам за дозвіл на відвідування басейну СК «Олімп» дітей які мають спортивні розряди, досягнення та можливість гідно представляти наше місто, та славити Україну за її межами.

З повагою батьки плавців СК «Олімп»


Читайте актуальні події, цікаві факти, свіжі новини міста Южноукраїнська та України на нашому сайті ЮжБуд_News
Запрошуємо вас доєднатися до зручного месенджера та слідкувати за сторінками:

Читайте також:

    Ще новини

    Залишити коментар