Головна » Ремонт під’їздів: допомога мешканцям

Ремонт під’їздів: допомога мешканцям

Автор admin
ЮжБудNews. Новини Южноукраїнськ. Новости Южноукраинск. ЮжБудНьюз. ЮжБудНьюс. Южноукраинск

Будинок за адресою “Незалежності, 14” відмовилися від послуг КП ЖЕО не так давно. Адже тут створили об’єднання співвласників багатоквартирного будинку два року тому. Тож люди ще не забули, як їм раніше надавали послуги, і бачать, що вони мають тепер. Порівнюють і вартість, і якість.

Однак наголошують, що справа не лише у появі ОСББ. Вагома частина успіху в діяльності об’єднання – керівник, який знає усі нюанси справи та відповідально ставиться до роботи.

Але будинок потребує оновлення і досі, а власних коштів зібраних співвласників не достатньо. Навіть підвищення внесків, враховуючи стан будинку, не дають змоги провести будинок до ладу.

Тому голова ОСББ Тетяна Миколаївна звернулась з проханням про благодійну допомогу у вигляді будівельних матеріалів. Вони потрібні в проведені ремонтних робіт фасадів будинків за адресою б-р. Шевченко, 5 та пр-т Незалежності, 14.

Довго чекати не довелося: до будинку ОСББ «Юженергобуд» оперативно завіз усі необхідні будівельні матеріали. Також для доброустрою прибудинкової території привезли митий пісок. Діти охоче допомагали засипати пісок та розносити його у дитячі майданчики. Ініціативно допомагає у завезені та розвантаження матеріалів місцеві депутати. 

«Ми багато чули, про те, що «Юженергобуд» допомагає багатьом ОСББ нашого міста, і ми вирішили написати лист. Ми вдячні, що трудовий колектив дуже швидко відригував на наше звернення. Дуже приємно жити та працювати з людьми, які вболівають за життя мешканців міста. Хочеться ще раз щиро подякувати за Вашу підтримку та допомогу. За те що Ви не стоїте осторонь проблем простих людей. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею”, – коментує голова ОСББ Тетяна Миколаївна

Ще новини

Залишити коментар