Головна » ПрАТ «Юженергобуд»: будуємо місто разом!

ПрАТ «Юженергобуд»: будуємо місто разом!

Автор Виталия
ЮжБудNews. Новини Южноукраїнськ.

З нагоди Дня містобудування ми вирішили розповісти вам про одне з найбільших підприємств нашого міста – будівельну компанію «Юженергобуд».

ПрАТ «Юженергобуд» –підприємство з багатолітньою історією, створено воно було у 1993 році.

Окрім забудови міста компанія проектує, ремонтує та модернізує найскладніші об’єкти, серед яких:

  • Ташлицька ГАЕС
  • Олександрівська ГЕС
  • Ремонт та реконструкція блоків 1, 2, 3 ВП ЮУАЕС та загальностанційних об’єктів
  • Реконструкція системи технічного водопостачання (бризкальні басейни Южно-Української АЕС)

Але в цій статті ми б хотіли зосередитися на іншому…

 «Юженергобуд» – соціально відповідальне підприємство, що довело: побудувати успішний соціально відповідальний бізнес цілком можливо!

Стратегія компанії ґрунтується на небайдужому ставленні до потреб громади, що на практиці виражається у доброчинній діяльності.

ЮжБудNews. Новини Южноукраїнськ.

За благодійною допомогою компанії у місті Южноукраїнськ та в прилеглих селах ремонтуються садочки, школи, лікарні, дороги, встановлюються автобусні зупинки тощо.

ЮмжБудNews. Новини Южноукраїнськ.

Також вони допомагають звичайним мешканцям міста в обладнані місць загального користування об’єднаннь співвласників житлових та нежитлових приміщень у багатоквартирних будинках. Так, на прохання мешканців компанією «Юженергобуд» надаються будівельні матеріали, встановлюються лавочки біля парадних, гойдалки на дитячі майданчики.

ЮжБудNews. Новини Южноукраїнськ.

Постійну матеріальну підтримку компанія надає храмам Всіх святих УГКЦ та УПЦ Св.Петра та Павла у Южноукраїнську та храму Св.Ольги у Вознесенську. Також на території храмів кожні вихідні влаштовуються благодійні обіди для нужденних.

ЮжБудNews. Новини Южноукраїнськ.

Під час карантину багато людей через ризик для здоров’я та через похилий вік не можуть здійснювати походи в магазин за продуктами.

У зв’язку з цим, в І і ІІ хвилю карантину, члени трудового колективу організували благодійну акцію з надання допомоги пенсіонерам та інвалідам, у вигляді адресної доставки продуктових наборів.

В цьому році ПрАТ «Юженергобуд» зробив подарунок Южноукраїнській ТГ – відремонтований поверх інфекційного відділення Міської Багатопрофільної Лікарні.

ЮжБудNews. Новини Южноукраїнськ.

Завдяки зусиллям трудового колективу нашої компанії в інфекційному відділені з’явилося 10 сучасних боксів, на два місця кожний (20 нових ліжко-місць).

На поверсі де проводився ремонт всі старі комунікації було замінено: прокладена нова гілка водопостачання, електропроводка, замінені всі автомати на щиті електропостачання, проведено нову каналізацію.

Також на поверсі встановили нові вхідні двері, металопластикові вікна, оздобили стіни за всіма санітарними вимогами.

ІІІ поверх відділення оснастили системами бактерицидних ламп, пожежної сигналізації, й тривожними кнопками. Також укомплектували функціональними трисекційними ліжками з матрацами та іншими меблями.

В прагненні допомогти громадянам зробити життя якіснішим підприємство розбудовує регіон пліч-о-пліч з громадою.

Своєю благодійною діяльністю компанія «Юженергобуд» хоче не лише допомогти тим хто потребує підтримки, а й показати, що робити добрі справи просто, необхідно лише щире бажання.

Читайте також:

Ще новини

Залишити коментар