Головна » Підбірка мультфільмів про парнокопитних

Підбірка мультфільмів про парнокопитних

Автор admin

Передноворічний настрій надає безсумнівно корисні фільми та мультфільми, а Новий рік — це чудовий сімейне свято. Найпопулярніші для дітей і дорослих завжди були мультфільми про тварин. Сюжети в них завжди несуть добро, милосердя, взаємодопомогу, яскраве розуміння про справжню дружбу. На честь господаря наступного року ми підібрали найкращі пізнавальні історії парнокопитних героїв, для перегляду під час канікул, сюжет яких залишить свою частинку всередині кожного.

НЕ БИЙ КОПИТОМ (2004 рік)

Сюжет: Молода вдова з дочкою живуть на фермі і заледве зводять кінці з кінцями. Грошей, щоб розплатитися за борги, все немає й нема, і тоді свійські тварини, і насамперед – корови (які не хочуть, щоб їх продали на найближчий м’ясокомбінат), починають пошуки виходу зі скрутної ситуації, у якій виявилися їхні господарі. Вони вирішують схопити відомого бандита, що перебуває в розшуку, а за нагороду – викупити борг за ферму.

Роги та копита (2006 рік)

Сюжет: Отіс любить вести вільний і веселий спосіб життя, проводити час за жартами, співом, танцями і катанням на серфі. У той же час, його батько серйозна і шановна фігура на подвір’ї. Одного разу зграя койотів атакує скотарський будинок і вбиває Бена, який перед смертю наказує Отісу піклуватися про свій рідний будинок. Чи справиться легковажний Отіс з покладеними на нього обов’язками, тим більше, коли по близькості бродить ворог.

Фердинанд (2017 рік)

Сюжет: З дитинства головний герой – чарівний і добродушний бик – любив нетипові заняття: замість того щоб змагатися з іншими представниками свого виду, він нюхав квіти на галявинах і насолоджувався прекрасними пейзажами, слухав музику і частенько ходив по місту, ніж дуже сильно лякав місцевих жителів. Одного разу, коли Фердинанд підріс, його забрали з рідних місць і відвезли в Іспанію. Героя чекала та ж доля, що і інших биків – він повинен був брати участь в боях. Однак для миролюбної тварини це було практично неможливо, адже Фердинанд сильно відрізнявся від своїх родичів. Він ніколи і нікому не завдавав шкоди, тому, опинившись на полі серед розлюченого натовпу людей, розгубився. Тепер Фердинанду доведеться навчитися тому, що він повинен був вміти від народження – бути хоробрим і відважним биком. На фермі, де його тримають, Фердинанд зустрічає справжніх друзів, які дають йому різні поради і пояснюють, що необов’язково бути злим і агресивним, можна всього лише зображати ці якості. Чим обернеться для героя такий досвід, і чи зуміє він змінитися?

Баньян і малюк (2017 рік)

Сюжет: У центрі історії сімейного мультфільму «Баньян і малюк» знаходиться 12 річний Тревіс Баркалаєв та його рідна молодша сестра. Проживаючи у великому місті, вони вже давно звикли до шуму, великим будівлям, які стосуються своїми верхівками хмар і вогнів нічного міста. Діти не уявляють, що означає жити за містом. Але одного разу вони можуть пізнати всю красу життя заміського життя. Події починають розвиватися в той час, коли головного героя та молодшу сестру відправляють на ферму до рідної бабусі. Опинившись тут, вони з хвилюванням в серці вивчають місцеве життя, дивуючись красою відкрилися їх погляду пейзажів і тиші, яка так сильно віддаляє їх від великого міста. Водночас тут оголошується жадібний землевласник Норм, який намагається скупити всі землі в окрузі. Переступаючи через закон, він виганяє з будинків простих трудяг. Одночасно з цим Тревіс відправляється в ліс, де знаходиться загадковий магічний портал. З його допомогою він виявляється у світі, де живе дроворуб Поль Баньян, відомий завдяки своєму високому зросту і неймовірній силі.

Ще новини

Залишити коментар