Головна » Передостанній тур Першої ліги Чемпіонату Миколаївської області: команда «Южноукраїнськ» здобула перемогу

Передостанній тур Першої ліги Чемпіонату Миколаївської області: команда «Южноукраїнськ» здобула перемогу

Автор admin
ЮжБудNews. Новини Южноукраїнськ. Новости Южноукраинск. ЮжБудНьюз. ЮжБудНьюс. Южноукраинск

У суботу, 26 червня, на стадіоні «Олімп» міста Южноукраїнська команда «Южноукраїнськ» приймала команду «Зорі над Бугом» в рамках передостаннього туру Першої ліги Чемпіонату Миколаївської області.
«Южноукраїнськ» – «Зорі над Бугом» (с. Яструбинове) 5:1 (3:1)

ЮжБудNews. Новини Южноукраїнськ. Новости Южноукраинск. ЮжБудНьюз. ЮжБудНьюс. Южноукраинск
Фото з архіву

Як передає Асоціація футболу Миколаївської області, вже на четвертій хвилині Кухаренко після чудового проходу разом з Варяницею та його пасу відкрив рахунок. У середині тайму він же подвоїв результат. На 33 хвилині Скумін порушив правила у карному майданчику, і арбітр призначив штрафний удар. Голкіпер прямий простріл зі стандарту парирував, однак першим на добиванні опинився Осипенко, скоротивши відставання. Втім, ще до перерви Євген Угрин вийшов на ударну позицію, обіграв воротаря та поцілив у кут воріт, повернувши попередню гольову перевагу. На перерву команди пішли за рахунку 3:1 на користь господарів.

У другій половині гри «Южноукраїнськ» реалізував ще дві атаки. Хет-трик оформив Кухаренко, а на останній хвилині Водовозов, який вийшов на заміну, забив п’ятий гол після гарного проходу Варяниці. У підсумку впевнена перемога «Южноукраїнська» 5:1 і команда підійматися на третю сходинку.

ЮжБудNews. Новини Южноукраїнськ. Новости Южноукраинск. ЮжБудНьюз. ЮжБудНьюс. Южноукраинск
Фото з архіву

«На 4 хвилині наш найкращий бомбардир Кухаренко відкрив рахунок після чудової двоходівки Варяниця-Кухаренко. Згодом він же подвоїв результат. Після голу суперника ми трохи захвилювалися, але наприкінці першого тайму забив Євген Угрин і ми заспокоїлися. У перерві пішла злива, яка до початку другого тайму майже припинилася. Спека спала, що допомогло грі. У другому таймі ми повністю домінували, було декілька хороших моментів, два з яких ми реалізували. Я задоволений результатом, ми повернули гру, яка у нас була. Є помилки, тому будемо працювати над ними. Зараз ми вийшли на третю сходинку, нам залишилося обіграти в останньому турі «Мостове» і ми залишимося на третьому місці. Після 4-річной перерви ми відіграли лише перший сезон, зараз нам пішов на зустріч депутатський корпус і ми будемо співпрацювати з ними», – коментує Тренер команди «Южноукраїнськ» Володимир Ясуник

Арбітри: О. Зєвакін, С. Гайчев (обидва – Миколаїв), Р. Кирилов (Вознесенськ).
Спостерігач арбітражу: О. Комаренко (Миколаїв).
Голи: Кухаренко (3, 20, 86), Є. Угрин (39), Водовозов (90) – Осипенко (34).
Попередження: Скумін (33), Стасюк (64) – «Южноукраїнськ».

Нагадаємо: Головну спонсорську підтримку для команди надає трудовий колектив ПрАТ «Юженергобуд». Крім цього, підтримує спортсменів профспілковий комітет ВП ЮУАЕС в особі С.М. Сніткову.

Вітаємо наших спортсменів та бажаємо сильних і точних ударів, нових перемог на футбольних полях, хороших починань і вагомих здобутків. 

Ще новини

1 коментар

Залишити коментар