Головна » Нові яскраві споруди отримали діти будинку “Набережна енергетиків, 39” від “Юженергобуд”

Нові яскраві споруди отримали діти будинку “Набережна енергетиків, 39” від “Юженергобуд”

Автор admin
ЮжБудNews. Новини Южноукраїнськ. Новости Южноукраинск. ЮжБудНьюз. ЮжБудНьюс. Южноукраинск

Взагалі ігрові майданчики приносять дуже величезну користь для дитини, тут з’являються друзі у дітей, відбувається соціалізація дитини в суспільстві. Перші уявлення про навколишній світ, відношення оточення до тебе, закладаються саме в дитинстві, і тому дуже важливо, щоб дитина отримала та відчула якісну турботу як з боку батьків, так і з боку влади, де вони живуть.

Надійшло звернення до трудового колективу “Юженергобуд” від співвласників багатоквартирного будинку за адресою “Набережна енергетиків, 39” про надання допомоги в обладнанні прибудинкової території дитячим майданчиком.

“В нашому дворі жахливі умови для прогулянки дітей: старі зламані гойдалки, які були зроблені дуже давно. Діти нашого двору не мають можливості відпочивати через відсутність дитячих ігрових майданчиків. Ті, що були облаштовані давно, вже згнили і їх пора викинути.

Тоді ми вирішили звернутися саме до керівництва “Юженергобуд”, ми вже давно чуємо про благодійність людям. Ми дуже вдячні за нові споруди й за швидке реагування на наше прохання”, – коментує представник ОСББ Олексій.

Подарунок від підприємства “Юженергобуд” отримали найменші мешканці будинку за адресою “Набережна енергетиків, 39”. Допомагали в завезенні гойдалки депутати міської ради Людмила Рибакова та Денис Кравченко. Зараз представники ОСББ планують місця їхнього розташування на майданчику та незабаром вони будуть встановлені. Ці гойдалки було зроблені власноруч підприємством “Юженергобуд” в комплект якої входить гойдалка-балансир та гойдалка – карусель.

Читайте також:

Ще новини

Залишити коментар