Головна » Нові гойдалки отримали наймолодші мешканці смт Костянтинівка від “Юженергобуд”

Нові гойдалки отримали наймолодші мешканці смт Костянтинівка від “Юженергобуд”

Автор admin
ЮжБудNews. Новини Южноукраїнськ.

Для дітей, які проживають у смт Костянтинівка – “Поштовий”, сьогоднішній день видався святковим. Уранці поспішали зустрічати батьки та діти приємний подарунок.

Підприємство “Юженергобуд” власноруч зробили ці гойдалки в комплект якої входить: гойдалка-балансир та гойдалка – карусель, і сьогодні вони були завезені для наймолодших мешканців села.

ЮжБудNews. Новини Южноукраїнськ.

Ініціатором встановлення тут нових споруд , а саме нових гойдалок виступила місцева депутатка Антоніна Ананченкова.

Напередодні до місцевого депутата Ананченкової Антоніни звернулись мешканці села з проханням посприяти в облаштуванні дитячого майданчика для діток. Тож депутатка Антоніна Вікторівна звернулась до трудового колективу “Юженергобуд” про надання благодійної допомоги для дітей селищної громади.

«Встановлення нових гойдалок, яких взагалі не було, а ще під час літніх канікул, коли надворі щодень стає дедалі тепліше, справжнє свято для дітвори. Розваг у селі для дітей мало, тому ми переконані, що нові гойдалки стануть їхнім улюбленим місцем відпочинку, адже тут можуть розважатися та міцніти найменші мешканці села», – зазначили мешканці вулиці.

Новий дитячий ігровий майданчик – це місце для веселого та активного відпочинку, де діти зможуть гратися і спілкуватися з однолітками, це радість для всієї малечі та їх батьків.

Ще новини

Залишити коментар