Головна » Меморандум для допомоги підприємцям

Меморандум для допомоги підприємцям

Автор admin

Як повідомляє Мінцифра 5 листопада 2020 року почали співпрацю з Фондом державного майна України для допомоги підприємцям. Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан та заступник Голови Фонду державного майна Юлія Бєлова підписали меморандум про співпрацю.

Співпраця з Фондом сприятиме поінформованості та доступу до інформації підприємців та бізнес-початківців про вакантні пропозиції для оренди чи приватизації державного майна. 
На сайті Дія.Бізнес підприємці зможуть дізнатися, на яких умовах можна взяти в оренду або приватизувати державну нерухомість для започаткування або розвитку власного бізнесу. 

Заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан підкреслила, що в рамках національного проєкту з розвитку підприємництва Дія.Бізнес співпраця з Фондом держмайна відкриває додаткові можливості для підприємців.

Одже співробітництво передбачає створення навчальних онлайн-курсів та освітніх програм щодо участі представників бізнесу в електронних аукціонах з продажу об’єктів приватизації та передачі в оренду державного майна. 
Заступник Голови Фонду держмайна Юлія Бєлова наголосила, що необхідно проводити роз’яснювальну роботу серед підприємців щодо питань оренди та приватизації державного майна.

Ще новини

Залишити коментар