Головна » Флешмоб та урочистості з нагоди Дня Соборності України в Южноукраїнську

Флешмоб та урочистості з нагоди Дня Соборності України в Южноукраїнську

Автор Anna
ЮжБудNews. Новини Южноукраїнськ. Новости Южноукраинск. ЮжБудНьюз. ЮжБудНьюс. Южноукраинск

Напередодні Дня Соборності України, 21 січня 2022 року, в Южноукраїнську на Меморіальному комплексі відбулось урочисте зібрання. В усьому світі українці відзначають день проголошення у 1919 році Акта злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки.

У заході взяли участь Южноукраїнський міський голова Онуфрієнко Валерій, начальником УСО Стоянов Олександр, заступник голови ГО «Южноукраїнська міська організація ветеранів та учасників антитерористичної операції» Кравченко Денис, депутати Южноукраїнської міської ради, ветерани АТО/ООС, родини загиблих, волонтери та небайдужі мешканці міста.

Флешмоб, присвячений до Дня Соборності України, провели Бугогардова СІЧ Українського козацтва, заступник голови ГО «Ветеранів та учасників антитерористичної операції» Денис Кравченко, військова частина 3044 Національної гвардії України, молодь, небайдужі жителі міста Южноукраїнська, який передбачав з’єднання державного прапора України.

Також відбулось урочисте вручення ордерів та ключів від осель в Южноукраїнську для сімох учасників бойових дій та членів їх сімей. Усе житло було куплено на умовах співфінансування обласного та місцевого бюджету.

В українській мові «соборність» означає всеєдність, цілісність, неподільність. Тож нехай цей урочистий день утвердить нас у єдності та патріотизмі, додасть кожному наснаги працювати задля блага нашої країни та добробуту наших людей.

Міцного здоров’я, миру та злагоди кожній родині!

Ще новини

Залишити коментар