Головна » “Першочергово хочемо зробити фасад, також треба взятися за аварійні парадні” – допомога об’єднанню співвласників будинку “Шевченко/6”

“Першочергово хочемо зробити фасад, також треба взятися за аварійні парадні” – допомога об’єднанню співвласників будинку “Шевченко/6”

Автор admin

ПрАТ Юженергобуд вже не в перше надає допомогу нашим містянам. На цей раз матеріали для капітального ремонту отримало об’єднання співвласників будинку «Шевченко/6»

Співвласники будинку направили письмове звернення на ім’я генерального директора ПрАТ Юженергобуд та додали список необхідних для ремонту матеріалів, зокрема: мастика, бітумна черепиця, шпаклівка, сітка фасадна, піна монтажна, фарба, клей, пісок та інше. І вже не забаром мешканці будинку власноруч вивантажували будівельні матеріали та раділи наданій допомозі.

Редакція ЮжБуд_News поспілкувалась з головою ОСББ «Шевченко/6» – Юдіною Світланою Вікторівною.

ЮжБуд_News: Світлано, розкажіть будь ласка нашим читачам, чому ви звернулись до ПрАТ Юженергобуд?

С: Наш будинок старий, він 1988 року, а капітального ремонту за ці роки жодного! Звертатись з проханням прийняти до уваги стан нашого дому ми почали коли були ще на балансі КП ЖЕО. Та в міськвиконкомі нам відповіли, що в пріоритеті в них ОСББ

ЮжБуд_News: Тоді ви вирішили об’єднатися?

 С: Так, ми створили об’єднання співвласників будинку і знов звернулись із тієї ж проблемою, але на цей раз нам відповіли, що опікуються будинками КП ЖЕО.

ЮжБуд_News: Коло замкнулося…

С: Ми були у відчаї, адже в будинку розходяться стіни, відходить вимощення та багато інших проблем. Ми ходили по різним інстанціям та намагалися використати різноманітні державні програми, але все марно. На кінець нам сказали, що стануть розглядати наші прохання лише тоді коли ми будемо мати готовий проект. Але замовити проект було нам не по кишені.

ЮжБуд_News: В цей час виникла ідея звернутися за благодійною допомогою у ПрАТ Юженергобуд?

С: Саме так! Дивлячись на благодійну допомогу школам, садкам організації. Ми теж вирішили спробувати. І те що нам так швидко дали позитивну відповідь стало цілковитою несподіванкою! Бо люди вже зневірились. Цей вчинок, ця допомога стала для нас справжнім дивом! І ми щасливі!

ЮжБуд_News: На які першочергові роботи ви плануєте витратити наданий матеріал?

С: Першочергово хочемо зробити фасад, також треба взятися за аварійні парадні.

Такий приклад співпраці громади надихає, дає надію що в нашому прекрасному місті буде панувати затишок та комфорт. Співвласники будинку колективно зібралися для вигрузки досить великого об’єму матеріалів, ця взаємо згуртованість мешканців будинку потішила око. На такому прикладі віриться в те, що люди прагнуть своїми силами створювати кращі умови життя. А доброчинність стане невід’ємною частиною сучасного суспільства.

Ще новини

1 коментар

Будинок, сповнений «сюрпризів»: глава ОСББ «Шевченко/6» дякує за матеріали для ремонту | YuzhBudNews 15/08/2020 - 15:43

[…] раніше ЮжБуд_News повідомляло, що Юженергобуд надав допомогу об’єднанню співвласників будинку […]

Відповісти

Залишити коментар