Головна » Допомога будівельними матеріалами для відновлення вимощення будинку від ПрАТ “Юженергобуд”

Допомога будівельними матеріалами для відновлення вимощення будинку від ПрАТ “Юженергобуд”

Автор admin
ЮжБудNews. Новини Южноукраїнськ. Новости Южноукраинск. ЮжБудНьюз. ЮжБудНьюс. Южноукраинск

Голова ОСББ разом зі співвласниками будинку по вулиці Дружби Народів, 32, звернулися в «Юженергобуд» з проханням допомогти у вимощенні навколо будинку.

Як розповів редакції ЮжБуд_News голова ОСББ Руслан Вікторович, будинок почав просідати, утворились численні тріщини, вода почала затікати під будинок утворюючи там калюжі та постійну вогкість.

“Будинок побудованій в 1978 році. З того часу не проводились ніякі роботі по ремонту асфальтного покриття навколо нашого будинку. Вимощення фундаменту покрита тріщинами, з кутом нахилу до будинку. В результаті вона замість того щоб відводити воду від фундаменту, направляє до нього. На цоколі з’явилися невеликі тріщини”, – розповідає голова ОСББ

Вимощення відіграє значну роль у продовженні довговічності будинку. В першу чергу, вимощення захищає фундамент і навколишній ґрунт від потрапляння води під час дощу або танення снігу. Просочуючись до підошви фундаменту, волога порушує її тримальну здатність і може стати причиною поступового руйнування будинку.

Підприємство «Юженергобуд» оперативно відреагував на звернення, надав матеріали для вимощення фундаменту біля будинку, а саме: відсів, щебінь, пісок, цемент 300 кг.

«Ми щиро дякуємо за допомогу директора Литвиненко Дмитра і всю організацію” Южененергобуд “, місцевого депутата Дениса Кравченко, за благодійну допомогу будівельними матеріалами для будинку”, – коментує Руслан Вікторович.

Ще новини

Залишити коментар