Головна » Доброчинність мешканцям міста від “Юженергобуд”

Доброчинність мешканцям міста від “Юженергобуд”

Автор admin
ЮжБудNews. Новини Южноукраїнськ. Новости Южноукраинск. ЮжБудНьюз. ЮжБудНьюс. Южноукраинск

З приходом літа та тепла з’являється бажання більше часу проводити на свіжому повітрі, на сам перед цього дуже чекають наші маленькі та дорослі мешканці нашої громади. Ну і, звичайно ж, забави в піску – без цього не обходиться жоден теплий день дитини в різному віці.

Об’єднання співвласників багатоквартирного будинку за адресою Дружби Народів, 33, 35, звернулись до підприємства “Юженергобуд” з проханням сприяти в облаштуванні митим піском дитячий ігровий майданчик біля будинків.

Адміністрація Южноукраїнської загальноосвітньої школи № 3 зверталась до трудового колективу з проханням виділяти допомогу у вигляді матеріалів для ремонту кабінетів, а саме: піску, відсів, цемент. Тому що проблема підготовки до нового навчального року завжди актуальна, особливо для керівників шкіл.

До того ж, від голови ОСББ за адресою “Молодіжна, 5”, надійшло звернення до трудового колективу ПрАТ “Юженергобуд” та депутату Денису Кравченко про благодійну допомогу у придбані будівельних матеріалів для облаштування зон відпочинку на прибудинковій території для мешканців похилого віку.

Таким чином,  працівникам «Юженергобуда» вдалося застосувати метод індивідуального підходу до потреб кожного, хто звернувся. Завдяки цьому, були наданні необхідні для ремонту матеріали та доставлено митий пісок для облаштування ігрових майданчиків.

Посильну участь в даному заході взяли депутати міської ради Людмила Рибакова, Жанна Кривіцька та Денис Кравченко, які були присутні на момент передачі будівельних матеріалів.

Ще новини

Залишити коментар