Головна » Червоний Хрест Южноукраїнська передав екіпірування для реагування на надзвичайні ситуації селам Іванівка та Панкратове 

Червоний Хрест Южноукраїнська передав екіпірування для реагування на надзвичайні ситуації селам Іванівка та Панкратове 

Автор Виталия
ЮжБудNews. Новини Южноукраїнськ. Новости Южноукраинск. ЮжБудНьюз. ЮжБудНьюс. Южноукраинск

Червоний Хрест України за підтримки Данського Червоного Хреста організували всеукраїнську компанію з проведення тренінгів з управління ризиками надзвичайних ситуацій, де учасники мають можливість отримали нові знання та їх практично відпрацювати.

І перші області, що потрапили до цієї програми це Дніпропетровська та наша Миколаївська. Адже промислові підприємства і кліматичні особливості нашої області збільшують ризики виникнення надзвичайних ситуацій у регіоні. При чому, в Миколаївській області, обрали саме Южноукраїнську міську організацію Товариства Червоного Хреста.

ЮжБудNews. Новини Южноукраїнськ. Новости Южноукраинск. ЮжБудНьюз. ЮжБудНьюс. Южноукраинск

Так, місцеві працівники та волонтери Червоного Хреста України вдосконалили навички оцінки ризиків, планування готовності, ефективного реагування та зменшення наслідків природних і техногенних катастроф на тренінгах та отримали сертифікати. Також отримали набори з першої допомоги, першої психологічної допомоги та необхідне екіпірування для безпечного реагування на надзвичайні ситуації.

Після отримання даних сертифікатів, за організаційної підтримки мера нашого міста,  міська організація Товариства Червоного Хреста, провела тренінги в віддалених населених пунктах з надання першої допомоги та передала екіпірування від Данського Червоного Хреста для ефективного реагування голові сіл Панкратове та Івановки.

ЮжБудNews. Новини Южноукраїнськ. Новости Южноукраинск. ЮжБудНьюз. ЮжБудНьюс. Южноукраинск
на фото: голова медико-соціального центру Южноукраїнського представництва Півеічного Територіального об’єднання Миколаївської обласної організації Товариства Червоного Хреста України передає екіпірування для сел від DANISH RED CROSS

Мешканців села Панкратове та Іванівка навчали правильно поводитись під час надзвичайних ситуацій у незвичайних умовах. Вміти сказати першу допомогу та першу психологічну допомогу. 

Взагалі співпраця нашої місцевої організації Червоного Хреста та Данського Червоного Хреста розпочалася ще з минулого року, після того, як голова Южноукраїнської міської організації Товариства Червоного Хреста України Світлана Бойко звернулася до Данської організації за проведенням оцінки організаційного потенціалу.

Після чого до нашого Червоного Хреста надійшла допомога на благо розвитку організації, що дуже допомогло місцевому осередку.

Ще новини

Залишити коментар