Головна » Будівники нашого міста: Чікменьов Сергій Валентинович та Пастушенко Василь Антонович (початок)

Будівники нашого міста: Чікменьов Сергій Валентинович та Пастушенко Василь Антонович (початок)

Автор Виталия
ЮжБудNews. Новини Южноукраїнськ.

В попередній статті цього циклу нашим співрозмовником був головний інженер «Юженергобуд» – Борис Олександрович Євтушенко. Відомо, що на великому підприємстві, в кожного головного інженера є його права рука – заступник.

Заступник головного інженера відповідає за конкретний напрямок. Ми вас познайомимо з двома заступниками, які координують абсолютно різні сфери діяльності на будівництві підприємства з Чікменьовим С.В. та Пастушенко В.А.

Сергій Валентинович ЧікменьовЗГІ по електромонтажнім і пусконалагоджувальним роботам.

Южбудньюз: Сергій Валентинович, у чому полягає ваша робота?

Чікменьов С.В.: Моя електротехнічна частина. Все що зв’язано з монтажем електрообладнання, кабельні мережі. Без цього будівництво не можливе.

Електрика потрібна з самого того моменту, як будівництво починає працювати – тимчасові мережі, локальні електростанції. Це все і є моя робота.

Южбудньюз: А як давно ви в будівництві?

Чікменьов С.В.: Після навчання в харківському політеху я працював в підприємстві електричних мереж в місті Южноукраїнську.

Южбудньюз: Тобто ваша трудова діяльність з самого початку пов’язана з нашим містом?

Чікменьов С.В.: Саме так. В будівництві я з 1995 року. Працював в різних компаніях Южноукраїнська. В ПрАТ «Юженергобуд» вже 7 років.

Южбудньюз: Над якими проєктами працюєте зараз?

Чікменьов С.В.: Найважливіші – це бризкальні басейни. Перша черга вже запущена, тепер будівництво другої черги. Вже закуплене основне обладнання.

ЮжБудNews. Новини Южноукраїнськ.

Южбудньюз: Що найважче у вашій роботі?

Чікменьов С.В.: Важко коли комплектація приходить невчасно. Тоді є побоювання не встигнути. Буває бачу не встигаємо – прошу додатковий час.

Южбудньюз: Тут мені нещодавно під час інтерв’ю казали «нам іноді кажуть що ми не встигнемо», то це ви як раз ця людина, що так каже?

Чікменьов С.В.(сміється): Так. Але якщо серйозно, не все залежить від нас. А от коли комплектація приходить як треба, люди працюють із задоволенням. Тоді ми не лише встигаємо, а ще і завчасно робимо! Адже працюємо багато, я взагалі у дві зміни.

Южбудньюз: Не набридає так багато працювати?

Чікменьов С.В.: Робота – моє захоплення.

Хвилююсь, перед кожним пуском. Коли все зроблено, відпрацювала пусконалагоджувальна організація, все перевірили… І от, як запуск – емоції переповнюють. Хвилювання, радість та кожен раз як у перше…

Южбудньюз: Це як в артистів перед виходом на сцену?

Чікменьов С.В. (з посмішкою): Можна і так сказати.

Южбудньюз: Щоб ви хотіли побажати на День будівельника місту, регіону, країні?

Чікменьов С.В.: Рухатися вперед. А такий рух не можливий без розвитку будівництва. Наразі великих будівельних об’єктів в країні замало – можна на пальцях однієї руки перерахувати. Для розвитку держави потрібні серйозні будівельні проєкти, зокрема енергетичних комплексів.  
Адже будівництво – це завжди крок вперед!

Продовження статті вже на наступному тижні: інтерв’ю з ЗГІ з підготовки виробництва В.А.Пастушенко.

Читайте також:

Ще новини

4 коментарі

Будівники нашого міста: Пастушенко Василь Антонович та Чікменьов Сергій Валентинович та  (продовження) | YuzhBudNews 12/08/2021 - 16:38

[…] На минулому тижні ми публікували інтерв’ю Заступника головного інженера ПрАТ «Юженергобуд» – Сергія Валентиновича Чікменьова. […]

Відповісти
Будівники нашого міста: Пастушенко Василь Антонович та Чікменьов Сергій Валентинович (продовження) | YuzhBudNews 14/08/2021 - 08:56

[…] На минулому тижні ми публікували інтерв’ю Заступника головного інженера ПрАТ «Юженергобуд» – Сергія Валентиновича Чікменьова. […]

Відповісти
Будівельники нашого міста: Панько Сергій Васильович - потомствений будівельник. | YuzhBudNews 18/08/2021 - 08:13

[…] Будівники нашого міста: Чікменьов Сергій Валентинович… […]

Відповісти
Строители нашего города: Панько Сергей Васильевич - потомственный строитель. | YuzhBudNews 18/08/2021 - 08:18

[…] Будівники нашого міста: Чікменьов Сергій Валентинович… […]

Відповісти

Залишити коментар