Головна » Борці з Южноукраїнська привезли нагороди з міжнародного турніру

Борці з Южноукраїнська привезли нагороди з міжнародного турніру

Автор Анна
ЮжБудNews. Новини Южноукраїнськ.
Южноукраїнські борці повернулися з міжнародного турніру з боротьби греко-римської, вільної та жіночої TALLINN OPEN-2023 у складі збірної команди України U-15 та U-17 із низкою перемог.

Традиційний міжнародний турнір відбувся на величезній спортивній арені UNIBET ARENA у місті Таллінн (Естонія) з 24 по 26 березня. Взяли участь 2 тисячі 560 учасників з 29 країн світу.

ЮжБудNews. Новини Южноукраїнськ.

Команда України була представлена ​​у складі 69 найсильніших спортсменів нашої держави.

ЮжБудNews. Новини Южноукраїнськ.

У складі збірної України U-15 та U-17 взяли участь три вихованці з секції боротьби – Середин Денис, Переута Єгор, Богдан Євген.

  • Середін Денис, отримавши три перемоги та одну поразку, став бронзовим призером змагань «TALLINN OPEN-2023» у ваговій категорії до 45 кг серед борців вікової групи U-17, піднявшись на 3 сходинку п’єдесталу пошани.
  • Переута Єгор, який боровся за звання чемпіона у ваговій категорії до 80 кг групи U-17, одержав шість перемог на килимах м. Таллінна та 3 поразки, що дозволило Єгору зайняти шосте місцесеред 31 учасника.      
  • Богдан Євген, приймавши участь у змаганнях серед спортсменів U-15 одержав 2 перемоги над суперниками вагової категорії до 68 кг та 2 поразки.

Вітаємо спортсменів та тренерів з вдалим стартом на європейській арені!

Громадська організація «Южноукраїнська асоціація греко-римської боротьби» вітає також всю борцівську спільноту України з успішним виступом на наймасштабнішому змаганні Європи та висловлює найщиріші  слова подяки всім людям, завдяки зусиллю яких участь українських хлопців у змаганнях такого рівня стає можливою.

Читайте актуальні події, цікаві факти, свіжі новини міста Южноукраїнська та України на нашому сайті ЮжБуд_News
Запрошуємо вас доєднатися до зручного месенджера та слідкувати за сторінками:

Читайте також:

    Ще новини

    Залишити коментар