Головна » Борець з Южноукраїнська отримав “золото” чемпіонату України на арені у Тернополі

Борець з Южноукраїнська отримав “золото” чемпіонату України на арені у Тернополі

Автор Anna
ЮжБудNews. Новини Южноукраїнськ.

Вихованці школи боротьби СК «Олімп» взяли участь у Чемпіонаті України з греко-римської боротьби серед спортсменів вікової категорії U-17. Чемпіонат проходив 24-26 лютого у Тернополі. Участь у змаганнях прийняли 206 борців у 10 вагових категоріях з 19 областей країни.

ЮжБудNews. Новини Южноукраїнськ.

Головна мета – національна збірна команди України для участі у чемпіонаті Європи серед кадетів, яка відбудеться влітку 2023 року в місті Тирана (Албанія).

Результатом виступів наших хлопців стало:

  • золото чемпіонату України та право участі у чемпіонаті Європи U-17 з греко-римської боротьби у ваговій категорії до 45 кг, яке виборов борець Середін Денис.
  • Переута Єгор та Тимко Ярослав увійшли до десятки найкращих борців України у своїх вагових категоріях.

А чемпіон змагань Середін Денис перший вихованець секції, якому за результатами виступу на кадетському чемпіонаті України буде присвоєно спортивне звання – МАЙСТЕР СПОРТУ УКРАЇНИ з греко-римської боротьби.

Вітаємо Дениса та його товаришів по команді, які кожен день пліч-о-пліч наполегливо працюють, підтримуючи один одного! Щиро вітаємо батьків Дениса – родину Середіних та дякуємо їм та всім батькам наших вихованців за  довіру! І звісно, вітаємо тренерів Карая Бутхузі Емірійовича та Чебанова Дениса Сергійовича, дякуючи їм за вміння працювати з максимальною віддачею!
Читайте актуальні події, цікаві факти, свіжі новини міста Южноукраїнська та України на нашому сайті ЮжБуд_News
Запрошуємо вас доєднатися до зручного месенджера та слідкувати за сторінками:

Читайте також:

    Ще новини

    Залишити коментар