Головна » Благодійна допомога “Юженергобуд” ЦРД “Гармонія”

Благодійна допомога “Юженергобуд” ЦРД “Гармонія”

Автор admin
ЮжБудNews. Новини Южноукраїнськ. Новости Южноукраинск. ЮжБудНьюз. ЮжБудНьюс. Южноукраинск

Батьківський колектив дітей групи № 9 комунального закладу “Центр розвитку дитини “Гармонія” звернувся про благодійну допомогу до трудового колективу “Юженергобуд”.

“Наші діти відвідують групу для дітей з особливими освітніми потребами (вади мовлення). Просимо Вас розв’язувати питання щодо проведення ремонту буфетної кімнати у груповому приміщенні та допомогти у придбанні будівельних, сантехнічних матеріалів та меблів. У буфетній кімнаті не проводився ремонт більше 30-ти років, раковини для миття посуду поржавіли, стерлася емаль. Каналізаційні труби та труби водопостачання також знаходяться в аварійному стані, трапляються часті пориви із затопленням групи, яка знаходиться на першому поверсі. Стіл та навісна шафа для зберігання посуду не придатні для подальшого використання та потребують заміни”, – йдеться у зверненні

До КЗ ЦРД “Гармонії” для діток групи № 9 були завезені трудовим колективом “Юженергобуд” усі необхідні будівельні матеріали для проведення ремонту буфетної кімнати. Також була завезена керамічна плитка для підлоги та стіни. 

“Дякуємо керівництву “Юженергобуд”! Ваша підтримка — свідчення Вашого небайдужого ставлення до проблем дошкільників і розуміння непересічної важливості дошкільного виховання та умови навчання, як першої сходинки освіти майбутніх громадян. З щирого серця бажаємо Вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Низький уклін вам за Вашу натхненну і самовіддану працю, за Вашу віру та небайдужість”, – коментує батьківський комітет групи № 9. 

Читайте також:

Ще новини

Залишити коментар