Головна » Безкоштовні освітні ресурси для українців

Безкоштовні освітні ресурси для українців

Автор admin
ЮжБудNews. Новини Южноукраїнськ. Новости Южноукраинск. ЮжБудНьюз. ЮжБудНьюс. Южноукраинск
Сайт HAPPYMONDAY Зібрали для вас список безкоштовних онлайн-платформ, мобільних застосунків, вебінарів, курсів і практикумів на будь-який смак.

Клікай на посилання, та опановуй нові навички й знання.

Платформи

Кампстер — інтерактивна платформа для навчання онлайн пропонує безкоштовний доступ до 22 курсів із програмування, маркетингу, тайм-менеджменту, вивчення мов, копірайтингу та ін. 

Креативна Практика — освітній майданчик, створений об’єднаними зусиллями креативної спільноти України, відкриває безкоштовний доступ до всіх своїх курсів до 3 квітня. Платформа пропонує курси з веб- та графічного дизайну, програмування, ведення стартапів.

Projector Humanitarium — соціогуманітарний факультет Projector Institute відкриває доступ до 12 відеокурсів про філософію, соціологію, мистецтвознавство, дизайн, літературу, рекламу тощо до перемоги України та на місяць після неї. Щоб отримати безкоштовний доступ, натискайте «придбати відеокурс», реєструйтеся, вказуйте в рядку «подарунковий код» промокод 0688-5072.  

Coursera — ресурс з курсами та лекціями від більш ніж 200 провідних світових університетів та компаній. Багато з них можна пройти безкоштовно англійською або російською мовою після реєстрації. Також ЗВО та студентам з України компанія пропонує безкоштовні курси в Coursera for Campus. Щоб отримати до них доступ працівникам університетів або коледжів потрібно зареєструватися за посиланням. 

Prometheus — ресурс з доступом до безкоштовних україномовних онлайн-курсів на різні теми від інформаційної гігієни до управління фінансами.

EdX — англомовна платформа з вивчення більш ніж 30 дисциплін. До кожного курсу можна вибрати опцію безкоштовного прослуховування з умовою обмеженого доступу до матеріалів. 

Boosta Academy — онлайн-школа від IT-компанії Boosta пропонує усім охочим освоїти нову digital-професію на безкоштовних курсах. Обирайте один із чотирьох напрямів: SEO & Linkbuilding, SMM і таргетинг, Customer Care: Support&Sales або фриланс на платформі Fiverr. Отримати доступ до будь-якого з цих курсів можна, заповнивши Google-форму.

Курси і вебінари

Серія вебінарів  «Реальність без ілюзій»  від Бізнес-школи УКУ та Центру Лідерства УКУ про кризове лідерство, життєстійкість, обмеженість ресурсів, дії бізнесу та HR-фахівців у нестабільний час тощо.

Technical SEO Certification від Blue Array Academy — 7 годин відеонавчання від спеціалістів з технічної SEO-оптимізації. Мова курсу — англійська. 

Аналіз даних в Google Analytics від Школи вебаналітики Андрія Осипова — навчають готувати, аналізувати та сегментувати дані, створювати кастомні звіти.

Курс з таргетованої реклами від Наталії Пронькіної — 27 уроків, які допомагають опанувати таргетинг з нуля. 

Курс з вивчення мови програмування C# від CyberBionic Systematics. Курс проходитиме у форматі живих онлайн-вебінарів українською мовою з 21 березня по 22 квітня 2022 року. Для участі необхідно заповнити заявку за посиланням.

Курс з вивчення HTML5 та CSS3 від CyberBionic Systematics. Курс проходитиме у форматі живих онлайн-вебінарів українською мовою з 22 березня по 26 квітня 2022 року. Для участі необхідно заповнити заявку за посиланням. 

Курси з програмування від ITVDN — щоб отримати доступ, потрібно зареєструватися на сайті і заповнити анкету. 

Практикум «Системне адміністрування та комунікації» від PortaOne. Для зарахування на курс потрібно зареєструватись за посиланням, а потім пройти вступне тестування і співбесіду.

Курс про роботу на Upwork. Для тих, хто хоче стартувати на найбільшій біржі фрилансу, у спеціальному телеграм-каналі розкривають усі тонкощі платформи.

Курс «Основи проєктного менеджменту» від школи RedCamp — можливість освоїти професію проєктного менеджера з нуля.

Курси конструювання одягу від школи Pushka — відкрили безкоштовний доступ до трьох пакетів «Clo3D: Базовий курс», «Конструювання: Повне Занурення» та «Дизайн-Конструювання Одягу» для всіх українців до 15 квітня. Щоб отримати доступ, треба написати їм в дірект в інстаграм кодове слово «Паляниця».

Вивчення мов

Busuu — платформа для вивчення іноземних мов надає українцям безкоштовний доступ до преміум-підписки.

LingQ  —  онлайн-ресурс відкриває преміум-акаунт для українців (доступні 24 мови). Для активації потрібно написати в підтримку. 

Drops — додаток для вивчення 43+ мов відкриває для українців преміум-доступ на рік. Після реєстрації протягом 48 годин має прийти спеціальний промокод, якщо не прийшов — треба написати у підтримку.

Duolingo — додаток для вивчення мов заморозив для всіх користувачів з України «відрізки», тож ви не втратите свій прогрес, якщо не будете займатися якийсь час, переховуючись у бомбосховищах без інтернет-зв’язку. А кошти від користувачів, які вивчають з додатком українську мову, пожертвують на допомогу українцям. 

Ling App — додаток зробили безкоштовним для українців.

Курси німецької мови від Goethe Institut Ukraine — курси різної тривалості для дорослих, підлітків та дітей за спеціальною ціною 7 грн (знижка 99.9%). 

uTalk — додаток з вивчення найуживаніших слів будь-якої зі 149 мов доступний для українців безкоштовно. 

Preply — платформа для вивчення різних предметів з репетиторами з усього світу запустила програму з підтримки вивчення іноземних мов для українців, які виїхали закордон. Заняття проходитимуть у форматі відеодзвінків, на яких репетитор протягом години допомагатиме вирішити мовні проблеми та відповідатиме на запитання. Щоб взяти участь у програмі, заповніть форму.


Читайте актуальні події, цікаві факти, свіжі новини міста Южноукраїнська та України на нашому сайті ЮжБуд_News
Запрошуємо вас доєднатися до зручного месенджера та слідкувати за сторінками:

Читайте також:

    Ще новини

    Залишити коментар