Головна » Будинок, сповнений «сюрпризів»: глава ОСББ «Шевченко/6» дякує за матеріали для ремонту

Будинок, сповнений «сюрпризів»: глава ОСББ «Шевченко/6» дякує за матеріали для ремонту

Автор admin

Глава об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) «Шевченко/6» Світлана Юдіна поділилася емоціями від отримання необхідних для ремонту матеріалів від АТ Юженергобуд.

Зазначимо, що з проханням допомогти з матеріалами в Юженергобуд звернувся активіст, учасник АТО Денис Кравченко. Він як мешканець будинку звернувся з переліком проблем будинку. Денис контролює ремонтні роботи і процес поставки будівельних матеріалів.

«Оооо цей 2020 рік! Повний сюрпризів з самого його початку. А на самому початку цього року дістався мені скарб у вигляді ОСББ та мешканців 125 квартир, що дивляться на мене з надією і з співчуттям. На мій день народження, 13 січня, у моїй трудовій книжці з’явився запис “голова правління ОСББ”, – розповідає Юдіна.

За словами жінки, спочатку вона не розуміла, куди потрапила.

«А потрапила я в безнадійне підприємство. Будинок в жахливому стані, дитячий майданчик схожий на “відлуння війни”, всюди темрява і морок, в підвалі гаряче водопостачання тримається все на хомутах», – розповідає голова ОСББ.

За її словами, вдалося замінити освітлення у дворі та на перших поверхах в під’їздах.

«І знову збираємо копійки… зробили трохи ремонтних робіт в підвалі, і знову збираємо… то тут, то там з’являються нові і нові аварійні місця. Тикаючись від однієї інстанції до іншої, замість допомоги “у нас карантин, одягніть намордник, покиньте приміщення», – скаржиться Світлана.

За її словами, вона дуже втомилася, була на межі нервового зриву. При цьому дуже допомагала психологічна підтримка від членів правління і деяких жителів, а також людей, які обслуговують будинок.

«А ще плюс різні сімейні обставини. Хотілося кинути будинок, двір, і взагалі покинути це місто. У момент, який як завжди, найнесподіваніший, зустрівся мені старий кращий друг Денис. «Давай, – каже, допоможу», – згадує голова ОСББ.

Спершу жінка не повірила, що він зможе допомогти. Вона склала приблизний список матеріалів, які були потрібні для роботи, і віддала йому, хоч особливо ні на що не сподівалася.

«І!!!!! О чудо!!! Денчик дзвонить і каже: «Збери людей, треба машину розвантажити по швидкому, не затримувати. Як побачила я ту машину. Я не вірю своїм очам!” – ділиться емоціями Світлана.

За її словами, вона з дитинства так не раділа і не стрибала.

«Я дуже вдячна Юженергобуд за таку допомогу! В особі Дениса я бачу святу людину, яка з’явився в житті нашого будинку в найскладніший момент. Зараз будемо збирати свої копійки і можемо починати деякі роботи. А роботи у нас вистачає. Тільки тепер завдяки благодійнику у нас розкрилися крила. Ми не впираємося в глухий кут, ми не йдемо по закільцьованому колу, ми йдемо вперед у світле майбутнє. Я дуже рада, що в нашому місті може статися таке диво», – зазначає голова ОСББ.

Нагадаємо, раніше ЮжБуд_News повідомляло, що Юженергобуд надав допомогу об’єднанню співвласників будинку «Шевченко/6».

Ще новини

1 коментар

В Южноукраїнську відремонтовано дві автобусні зупинки – фото | YuzhBudNews 19/08/2020 - 09:07

[…] «Шевченко/6» Світлана Юдіна поділилася емоціями від отримання необхідних для ремонту матеріалів від […]

Відповісти

Залишити коментар